Styrk dit barns motorik med tumlelegetøj

Tumlelegetøj er uundværligt til dig, der har børn i alderen mellem 2 og 8. Børn elsker at tumle og putter du tumlelegetøj ind i ligningen er du med til at styrke dit barns motorik og udvikle deres sanser. Hos Vicca finder du et bredt udvalg af legetøj og deriblandt det populære tumlelegetøj.

Den populære Bilibo skal

Bilibo har udviklet et stykke tumlelegetøj formet lidt ligesom skallen fra en skildpadde. Denne skal er ekstremt populær som tumlelegetøj, da den styrker motorik, balance, sanserne, udvikler fantasien og kreativiteten. Det ligner et simpelt stykke legetøj men i hænderne på dit barn kan det blive alt fra et surfbræt til en skildpaddeskal til en kæmpe salatskål. Med andre ord, så stimulerer en Bilibo skal dit barn på mange punkter og hjælper dem med at udvikle sig. Den er robust, så du kan bruge den udenfor såvel som indenfor og dine børn kan få glæde af den i lang tid fremover. En Bilibo skal er derfor en fantastisk investering indenfor tumlelegetøj.

En verden af legetøj

Hos Vicca finder du meget mere end tumlelegetøj. I vores udvalg finder du også legetøj, der kan udvikle dit barns grovmotorik, hvilket er perfekt til de lidt yngre børn, der skal udforske dem selv og verden i trygge rammer. Du finder også de populære fidget legetøj i vores sortiment. Lige meget hvad du søger, så finder du det her hos Vicca. Har du spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte legetøj til dit barn.