Pas på hovedbunden med en blød nathue

Hvis du lider af hårtab kan du opleve at din hovedbund er ekstra sensitiv. Derfor kan gnidningerne mod puden være en træls omgang at skulle igennem hver nat. Med en blød nathue kan du undgå disse gnidninger og eventuel irritation. Hos Toftild finder du et udvalg af fine nathuer, der kan passe på dig og din hovedbund om natten.

Ikke kun til natbrug

En nathue kan også bruges om dagen til at beskytte mod solen, vind og andet vejr, der kan irritere hovedbunden. Vores modeller fra Christine Headwear er utroligt yndige og fine og kan sagtens bruges i de lyse timer og matche et flot outfit. Mange af de nathuer, du finder i vores sortiment er lavet af bambusmaterialer, hvilket både lader huden ånde, leder sved væk fra hovedbunden, men som også føles ekstremt blødt mod huden, hvilket øger din komfort, når du sover.

Vågn frisk op

Vores modeller fra Christine Headwear har også særlige mælkefibre i deres materiale, hvilket bevarer hudens fugtighed. På den måde kan du altså vågne forfrisket op, da din krop ikke har brugt krudt på at holde din hovedbund ved dens naturlige fugtighed, men har fået hjælp af din nye, dejlige nathue. Der er altså mange gode grunde til at investere i en nathue.

Nathuer til alle

En nathue er ikke kun en god idé til dig, der lider af hårtab. Alle kan have godt af at bruge en nathue med gode egenskaber, der udover at beskytte dit hår også øger din søvnkvalitet ved at passe på din hovedbund. Find din nye nathue hos Toftild allerede i dag. Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende vores produkter eller services er du altid velkommen til at kontakte os.