Traditionel køkkenvask – bare flottere

Er du ved at indrette nyt køkken? – Så kunne det være at du synes at en almindelig stålvask er lidt kedelig. Den er inspireret af den gamle zinkspand der blev udviklet til en balje der kunne skrues fast i et hul i køkkenbordet. Sådan har køkkenvaske set ud siden oldemor var barn. Men det behøver ikke at være sådan. I tidens løb har designere prøvet at lave køkkenvasken anderledes. Men hver gang ender vi med at montere en helt traditionel stålvask.

Største forskel i stålvaske

Du kunne overveje at prøve en porcelænsvask i køkkenet, men hvis det er for radikalt, så findes der nogle små forskelle på stålvaske. Forskellene er med at til at give dit køkken mere liv og sjæl. Hos Lavabo kan du gå på opdagelse og finde stålvaske det slet ikke ligner det du kender. Stålvaskene har et andet og mere funktionelt design. Du kan integrere dem bedre med for eksempel et hanehul så kalk bliver lettere at fjerne.

Design betyder noget

Det er ikke altid materialet der afgør om en køkkenvask passer ind i et moderne køkken. Stålvasken kan være formet på forskellige måder. Ved at placere afløbet midt i en firkantet vask opnår du en større funktionalitet. Hældningen gør at vandet ikke samler sig i den ene ende. De skarpe kanter får køkkenvasken til at træde i karakter. Den matcher det udtryk du ønsker af et moderne køkken.

Let at vedligeholde

Kalk er køkkenvaskens største udfordring. Flere steder i Danmark er der usædvanligt meget kalk i vandet. Derfor bør du gøre din køkkenvask ren dagligt. Sørg for at tørre af med en klud der hvor vandet samler sig og laver små kalkaflejringer. Stål er robust og kan holde til at blive gjort ren. Det er dejligt at have en skinnende ren køkkenvask når du skal lave mad.