Køb prisvindende Coppercoat maling hos Hf Marine og Industri

Coppercoat er en fantastisk og holdbar bundmaling, som har vundet flere priser, blant andet på grund af dets miljøvenlige komponenter. Coppercoat bundmaling er baseret på en epoxy, som er vandopløselig, hvor kobberpulver tilsættes i kugleform. Hos Hf Marine og Industri finder du den populære Coppercoat bundmaling til gode priser.

En maling, der holder

Coppercoat bundmaling er populær ikke kun på grund af dets miljøvenlighed, men også på grund af dets holdbarhed. Bundmalingen holder nemlig op til 10 år, og du slipper for at bundmale igen og igen, da du kun hvert andet eller tredje år skal vandslibe din væg, så nyt kobber kan komme frem. Når du investerer i Coppercoat sættet, så har du til 4 kvm, hvis du påfører de anbefalede fire lag. En anden god grund til at investere i denne populære og anerkendte bundmaling er, at den er godkendt af både IMO og Lloyd.

Alt i maling

Hos HF Marine og Industri kan du finde alt i maling. Hvis Coppercoat ikke er din kop te, så gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment af forskellige slags bundmaling. Der er med garanti en maling i vores sortiment, som passer til lige præcis til dit projekt. Vi har maling til alt fra havemøblerne, til huset der skal genmales eller til det kreative projekt. På vores hjemmeside kan du også finde inspiration til nye projekter, som du kan kaste dig ud i. Kun fantasien sætter grænser hos HF Marine og Industri. Ønsker du råd og vejledning, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få hjælp af vores kyndige team.