Brax jeans sætter dig i føresædet

Det føles tit som om udvalget af tøj altid er det samme i butikkerne på strøget. Hvorfor skal de have lov til at bestemme hvordan vi skal klæde os.

De giver følelsen af ikke at være herre over hvad du hiver ud af klædeskabet. Men når du bevæger dig væk fra strøget og kikke på online alternativer, så åbner der sig et mekka af unikt herretøj.

Hvad med et par Brax jeans – eller noget andet for mænd der kan lide kvalitet?

Prisen bestemmer ikke altid

Når du handler tøj, så er det ikke altid at billigt er skidt og dyrt er godt. Nogle gange kan du få rigtig god kvalitet for næsten ingen penge og andre gange betaler du kassen for laser der går let i stykker.

Brax er et godt eksempel på et etableret mærke der laver god kvalitetet, men måske ikke altid findes i butikkerne. Jeans kan laves andre steder end i USA. Brax er et firma der blev grundlagt i Berlin i 1888.

Brax bukser finder du hos MensWear.

Populært betyder ikke godt

Vi har en tendens til at vurdere kvalitet på popularitet. Hvis et tøjmærke er meget kendt, så antager vi at det er god kvalitetet. Men faktum er at der findes mange små producenter af tøj som leverer meget høj kvalitet.

De er ikke specielt kendte, men de er dygtige. Og så giver de dig muligheden for at fremhæve din unikke personlighed.

Kig på detaljerne

Forstå hvordan dit tøj er lavet. Det er godt at se på detaljerne. Lær hvordan du kan se om et stykke tøj er håndlavet eller masseproduceret. Det kan får stor betydning for holdbarheden. Se på de forskellige typer stoffer, og sæt dig ind i hvilke sting der bliver brugt. Bliv ekspert i dit tøj og din stil.