Fletkurv med hank i lækkert sildebensmønster

Hos Simply Organized kan du nu få fingrene i den smukkeste fletkurv med hank, der er flettet i et smukt sildebensmønster. Den fine kurv findes i seks forskellige størrelser og kan med garanti pryde dit soveværelse, badeværelse eller et tredje sted i dit hjem. Find dine yndlingsstørrelser allerede i dag hos Simply Organized.

En smuk lille kurv

Fletkurven med hank er flettet i vandhyacint, hvilket er et smukt lysebrunt materiale, der giver dit hjem et naturligt og romantisk look. De små håndtag findes i hver ende af kurven, så du nemt kan trække det ud fra hylde. Denne lille fletkurv med hanke er fra Mille-serien, som du finder helt komplet på vores hjemmeside. Den lille fletkurv er eminent at have på for eksempel gæstetoilettet med små klude i, man kan tørre hænder i, eller til at opbevare små ting såsom neglelakker i. Det er en smuk lille multifunktionel kurv, som passer perfekt ind i langt de fleste nordiske hjem.

Alt til organisering

Ligegyldigt om du søger nipsagtige organiseringsprodukter såsom fletkurven med hank, eller om du søger organiseringsprodukter, der kan gøre børneværelset, soveværelset eller køkkenet mere overskueligt, så er der bestemt hjælp at hente hos Simply Organized. Vi har alt fra transparente kasser, der hjælper dit barn med at få overblik over sit legetøj, til dåseopbevaring til køleskabet, til små fine krydderiglas, der kan pryde dine hylder i køkkenet. Et organiseret hjem er et roligt hjem, som giver dig tid og overskud i hverdagen til de vigtige ting. Har du spørgsmål til vores services eller produkter, så kan du altid kontakte vores team, som står klar til at hjælpe dig.