Robuste drikketrug fra Staldinventar.dk

Alle dyr har brug for adgang til drikkevand for at kunne trives. Drikketrug er en god og robust løsning til dig, som gerne vil have et ordentligt produkt, som du og dine dyr kan få glæde af i lang tid fremover. Hos Staldinventar.dk finder du et stort udvalg af holdbare og robuste drikketrug i mange forskellige størrelser.

Skru op for trivslen

Hvis du vil optimere dine dyrs trivsel kan det være en god idé at placere drikketrug og hø eller andet mad længere fra hinanden. På den måde får dit dyr gang i maven, og bliver opfordret til at bevæge sig mere, hvilket gør dit dyr meget sundere. Hvis din hest eller dine køer er for stillestående kan de få kolik, så en strategisk placering af drikketrug kan hjælpe med at forebygge sygdomme.

Et væld af staldudstyr

Hos Staldinventar.dk sælger vi meget mere end blot drikketrug. I vores sortiment finder du også holdbare og slidstærke fodertrug, der kan indeholde alt fra 12 til 100 liter. Har du høns har vi også fodertrug som kan hænges op i kæde, hvilket er bedre ergonomisk for dine høns. Vi har også transportable fodertrug, som du kan tage med til dyrskue eller til stævne. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis det trug, dine dyr har behov for.

Vær tryg med din investering

Når du køber et drikketrug eller fodertrug fra Staldinventar er du garanteret at, det er god kvalitet. Alle vores trug er af mærket OK Plast, som laver produkter, der egner sig særlig godt til dyr. Du kan altså trygt servere både vand og foder i trug, du har købt hos os. Har du spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os.