Har du en vejrsten?

Hvordan er vejret i dag? – Kig på vejrstenen. Den giver altid en præcis fortolkning af vejret. Nogle gange er lavteknologi bedst – og sjovest.

Vejrstenen giver næppe en videnskabelig sikker prognose, men der er alligevel noget mere ægte over stenen selvom den mest er til pynt. Og så giver den et smil på læben.

En vejrsten tager aldrig fejl af vejret. Og den er et godt alternativ til at stikke hånden ud ad vinduet.

Sådan virker en vejrsten

Stenen er en simpel måde at se hvordan vejret er. Selvfølgelig kan ikke forudsige vejret, men den giver en god idé af hvordan vejret er lige nu.

Stenens naturlige egenskaber gør at du kan se hvordan vejret er bare ved at mærke eller kigge på den. Ofte er der en humoristisk tolking af stenens tilstand skrevet på stenens forside.

Der kan for eksempel stå: “Våd sten = regnvejr” eller “Varms sten = solskin”.

Den perfekte gave til far

Det virker som om at fædre udvikler en helt særligt form for humor. De der dårlige vittigheder som kun en far kan grine af. Måske er det træthed eller en flugt fra hverdagen. Der skal ikke meget til før far smågriner over det indlysende.

Derfor er stenen den perfekte gave. Han vil elske at smile hver gang han kigger på stenen i haven men han griner lidt af fortolkningen.

Du kan forresten købe et udvalg af vejrsten hos Malericentralen.

Granit passer godt i haven

Selvom sten er trælse at finde i køkkenhaven, så er granit altid dekorativt i haven. Det findes overalt i den danske natur. Og stenen minder os hele tiden om hvor dejligt og varieret et land vi bor i.

Granit er flot i regnvejr, snevejr og solskin. Det er urokkeligt når det stormer og en sten kan bære minder for livet.