3 måder at gøre haven indbydende på

Haven er et frirum for mange husejere, men hvis man ikke vedligeholder den, har den ofte den modsatte effekt. Med højt græs og grimme hække kan det være drænende at komme hjem dag efter dag og se på en have, der ikke fungerer. Vi giver dig her 3 måder, hvorpå du kan gøre din have lidt mere attraktiv.

Sæt et udendørs spa op

Om du gør det på terrassen eller på græsset er sådan lige meget, så længe der er adgang til vand, så karret kan fyldes op. Et udendørs spa giver meget af den velvære, som vi mangler så meget af i vores stressede hverdag. Det er ikke alene en lækker tilføjelse rent visuelt, men det kan altså afhjælpe meget af den stress, vi oplever i vores dagligdag.

Leg med en japansk have

En japansk have har typisk et vandhul og en lille gangbro, og de små elementer kan være utroligt inspirerende at være i og se på. Vand gør bare noget for en have, og du får et meget mere komplet indtryk med et lille vandhul. Samtidig kan du hjælpe med at vedligeholde dyrelivet omkring dig, da de altid vil søge mod vand før eller siden.

Lej en havemand til rodet

En have tager tid og nok også mere tid, end du havde regnet med. Havemænd er nu om dage ikke specielt dyre, og hvis du virkelig ikke har mod på at ordne den selv, kan det faktisk gøres ganske billigt på bestilling. Du kan få fast eller enkeltgangsservice afhængigt af, hvor slemt det står til i din have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *