Gør dine vægge levende med planter

I såvel små som store virksomheder er det vigtigt at have et sundt indeklima, der fordrer at både ejere og medarbejdere kan yde deres bedste.

Når man investerer i planter, kan man garantere ren og frisk luft, og samtidigt er det en dekorativ løsning, der gør indeklimaet mere levende.

Derfor kan I med fordel investere i en service, som opsætter plantevægge– og mure med danske planter.

De grønne vægge har udover en unik wauw-effekt mange fantastiske fordele med sig. De skaber en skøn atmosfære i lobbyer, forretninger og andre steder, og så er de luftrensende.

Med den friske luft vil I opleve, at medarbejderne får en bedre koncentrationsevne og dermed øger produktiviteten i jeres virksomhed. Det bringer også glæde til arbejdslivet, som kan hjælpe med at nedsænke syge- og fraværsdage.

Nedsænk CO2-udledningen og øg produktiviteten

I kan modtage rådgivning omkring de indretningsmæssige muligheder, og hvad den bedste løsning for jeres indretningsforhold er.

I bidrager også til at nedsænke CO2-udledningen i jeres virksomhed. Planterne er altid danske, og der er stor fokus på bæredygtighed i foretagendet. Det ses både i deres køb af planter, genbrug af planter og meget mere.

Plantevæggen vil blive sat op af kyndige gartnere, som også er en del af den planteservice, som senere varetager pasningen og vedligeholdelsen af jeres væg. På den måde kan i bruge tiden på det, som I er gode til.

Undersøg muligheden for at få en plantevæg til jeres virksomhed og nyd af alle de fordele, der kommer som følgeskab af denne investering.

I kan få et godt tilbud allerede i dag og høre de kyndige gartnere om jeres muligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *