Få styr på IT-sikkerheden med en sikker mail løsning

En sikker mail er et must-have for alle virksomheder i dag. Stort set alt intern og ekstern kommunikation foregår online, og derfor er det vigtigt at sikre sig at alle mails når frem til den rette modtager. Som virksomhed er det dit ansvar, at kunder og medarbejderes oplysninger ikke bliver lækket eller offentliggjort på nettet.

Du kan opnå en sikker mailløsning på flere måder, men langt den nemmeste måde er at alliere dig med eksperter, der allerede arbejder med emnet. Kryptering, signering og sikring af mailindbakker er et komplekst område, og det udvikler sig hele tiden.

Du har sikkert hørt om EU’s GDPR-retningslinjer, som sætter tonen for beskyttelse af personfølsomme data. Disse retningslinjer opdateres løbende, og derfor er det en fordel at have en partner, der har dedikeret sin tid til at sætte sig ind i nye og ændrede regler.

En sikker mailløsning ser forskellig ud fra virksomhed til virksomhed, fordi behovene er forskellige. Men typiske løsninger tæller:

  • Kryptering og signering af mailkorrespondancer
  • Sikker kontaktformular til klienter og kunder på hjemmeside
  • Sikring af mailbox (både ud- og indgående mails)

Fordelen ved at kryptere og signere mails er, at du er helt sikker på, at det kun er den rette afsender, der kan åbne din mail. Samtidig ved modtageren, at du med sikkerhed er, hvem du giver dig ud for at være.

En sikker kontaktformular på hjemmesider er brugbar for alle virksomheder, der har løbende kontakt med potentielle klienter og kunder. For eksempel lægehuse, der ofte modtager ganske personfølsomme oplysninger via deres hjemmesider.

Når du sikrer din mailbox, sørger du for at virksomhedens vigtigste interne og eksterne kommunikationsorgan er raskt og sikkert. Dermed er både dine medarbejdere og kunders oplysninger altså sikret.

Nemme og brugervenlige løsninger til sikre mails

Når du hyrer en udbyder af sikre mailløsninger, slipper du for at sætte dig ind i alle de tekniske detaljer. Du skal blot læne dig tilbage og nyde, at en nem og brugervenlig løsning installeres, så den passer til din virksomheds behov. Samtidig er det en dejligt beroligende fornemmelse at vide at virksomhedens sikkerhed er i top.

Det er aldrig for sent at sikre sin virksomheds kommunikation. Tag kontakt til en udbyder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Det er en vigtig og god investering i fremtiden.

Posted Under: IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *