0

100% naturlige materialer

Hvis du heller ikke bryder dig om, at strikke tøj med garn, der indeholder alt fra mikroplast til skadelige kemikalier, så kan du heldigvis finde økologisk og bæredygtigt garn hos Garnguru.dk. Deres garn indeholder hverken skadelig kemi eller farlige tilsætningsstoffer, endvidere kan du også regne med at deres garn er bæredygtigt i alle led – selv posen, som garnet sendes i er miljøvenlig. Du kan også finde GOTS certificeret garn, der er en af de strammeste miljøcertificeringer på tekstil-markedet, hvis du vælger garn med sådan en certificering, så er du garanteret at garnet ikke bare er dyrket under økologiske forhold, men også at arbejdsforhold, produktionsprocesser og kvalitetskontrol foregår under ordentlige forhold.

Kvalitetsgarn

De forhandler kun garn af god kvalitet, som de får fra tre forskellige producenter. Fælles for alle 3 mærker er, at de fokuserer på bæredygtighed og økologi, så du ikke skal være bange for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer – produkterne her er nemlig helt fri for sådanne.

  • BC Garn er et tysk mærke, der er specialiseret i at forfine de bæredygtige og økologiske muligheder inden for strikkegarn. Fra dette mærke kan du altså finde forskellige typer af højkvalitets uld- og bomuldsgarn til gode priser.
  • ONION Garn er et dansk mærke, der tilbyder forskellige garntyper – både alminelige og bæredygtige typer, alt sammen til særligt gode priser. De har mange nye og spændende initiativer, og blander forskellige nye typer fibre for at kunne skabe nye alternativer til de almindelig garn. Eksempelvis kan du finde garntyper, hvor blandingen består af uld og nældefibre, som udgør et naturligt alternativ til syntetisk nylongarn.
  • KnitPro er et mærke, der er særligt kendt for deres serie med smukke marmorerede farver. Derudover kan du også fra dette mærke finde strikkepinde, hæklenåle og andre materialer af særlig høj kvalitet.

Du kan læse mere om deres værdier og produkter på deres hjemmeside, hvor du også kan bestille deres garn.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *