Ekco.dk – arbejdssko til den kvalitetsbevidste

Når man arbejder i usikre og krævende arbejdsmiljøer, så er det vigtigt at have nogle komfortable, modstandsdygtige sko, der understøtter din arbejdsgang. Uanset om du arbejder inden for byggeri, håndværk, lager, logistik eller sundhedssektoren, så skal du have nogle sko, der passer til formålet og dine arbejdsopgaver. Og det er her Ekco.dk kommer ind i billedet.

Sikkerhedssko i særklasse

Gode sko, der passer til din faggruppe, er værd at investere i. Hvis du arbejder i forkerte sko, kan du både være til fare for dig selv og andre. Du kan falde og slå dig, glide, løfte forkert og lave permanente skader på dine fødder. De rigtige sko kan derimod være med til at modevirke fremtidige gener og sikre dig en mere behagelig arbejdsdag. Hvad enten du er på markedet efter sikkerhedssko til restaurationsbranchen, håndværkere eller lagerarbejde, så kan du med garanti finde dit nye arbejdsfodtøj hos Ekco.dk

Du kan finde mærker som Giasco, Airtox, Lavoro, Solid Gear og Sievi. Alle populærere mærker med forskellige kvaliteter. Det kan eksempelvis være vandtætte og skridsikre sikkerhedssko med glasfiber tåværn og komposit sømværn. Eller sikkerhedssko med specifikke kendetegn, der kan beskytte dig mod slag, varme og kulde.

Desuden fører de også funktionærsko. Det er lette, bløde, stødabsorberende og behagelige sko til dig, der ikke har brug for sikkerhedssko, men blot er på udkig efter nogle gode hverdagssko.

Hvem er Ekco.dk?

Den over 30 år gamle sjællandske butik har regionens største sortiment af sikkerhedsmodeller. Faktisk har de mere end 70 modeller fra mere end 25 forskellige mærker. Desuden har de også et bredt udvalg af sikkerhedstøj og arbejdsbeklædning. Her kan fremhæves velkendte mærker som Mascot, Snickers, Blåklæder, Engel, Carhartt og mange flere. Tag et kig på deres hjemmeside ekco.dk og find dine nye arbejdssko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *