0

Rimer arbejdstøj på komfort?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det gør det desværre ikke altid, og det betyder at lange dage føles endnu længere. Passer ens arbejdstøj ikke ordentligt, sidder det underligt og føles ikke behageligt, kan det påvirke ens arbejde, hvis man hele tiden bliver irriteret over sit tøj, der er i vejen eller sidder på en måde, så man ikke kan udføre sit arbejde optimalt. Det ved de alt om hos Praxiswear.dk, og derfor har de udviklet arbejdstøj, der sidder ordenligt og føles behageligt – hele dagen. Tøjet er af en høj kvalitet og er et resultat af at sætte komfort og pasform i fokus. De forhandler flere mærker, men især Comfort Stretch og Crinkle er populære inden for social- og sundhedssektoren. Comfort Stretch er nemlig både slidstærkt, fleksibelt, antikrøl og behageligt, hvilket gør det perfekt til medarbejdere med jobs, hvor man skal have bevægelsesfrihed og ofte lange arbejdsdage. De fodtøjsmærker, de forhandler, garanterer at jeres medarbejdere kan holde til at gå rundt hele dagen, det er nemlig mærker som Birkenstock, Merell og Sketchers.

Arbejdstøj man kan arbejde i

De har et stort udvalg af arbejdstøj i forskellige materialer og rettede mod forskellige brancher. Man kan finde tøj i kategorierne:

  • Bukser
  • Overdele
  • Polo’er
  • Sandaler
  • Sneakers
  • Jakker
  • Outdoor
  • Tilbehør

Under tilbehør finder man ting som tasker, strømper og sportsbh’er, så der er mulighed for at klæde jeres medarbejdere på fra top til tå.

Arbejdstøj for alle – også dem der bekymre sig om miljøet.

Alt deres tøj har øko-tex 100 mærkningen, hvilket betyder, at det er helt fri for skadelige kemikalier. Det betyder også, at jeres medarbejdere ikke udsættes unødvendigt for sådanne kemikalier, og at disse ikke bliver skyllet ud i naturen, når det vaskes. Se deres udvalg i deres katologer online eller tilmeld dig deres nyhedsbrev og få gode tilbud og kapagner i din mailboks.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *