0

Brug Kalcinol og få bugt med genstridig kalk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi kender alle sammen den sure tjans det er at fjerne kalk. Særligt i nogle storbyer er vandet meget hårdt, for eksempel Århus, hvorfor kalken hurtigt ophober sig, og man kan få brug for stærke midler for at holde kalken nede. Kalcinol er et rengøringsmiddel, som effektivt fjerner kalk på utallige overflader.

Produktet har en bred anvendelse, da det er fortykket. Dette betyder, at det kan påføres på mange af badeværelsets lodrette flader uden at glide af. Den genstridige kalk op ad toiletkummen kan således fjernes uden at du behøver at tage knofedtet i brug – produktet skal blot have lov at sidde og virke, så opløses kalken helt af sig selv. Det høje syreindhold på 35 % gør, at det er et skrapt middel, der skal anvendes med forsigtighed – men det tager til gengæld også selv den værste kalk.

Alsidig og stærk kalkfjerner

Du kan anvende kalkfjerneren på malede flader, klinker, jern, rustfrit stål, aluminium, kobber med mere. Hvis du bruger midlet på klinker, er det vigtigt at mætte fugerne med vand inden du påfører kalkfjerneren, da den ellers kan opløse eller beskadige fugemassen. Dette gør du ved at skylle grundigt med vand inden påføring, for eksempel med bruseren.

Produktet kan påføres med børste, klud eller svamp. Fordi kalkfjernere er meget sur, er det vigtigt at bruge beskyttende handsker og eventuelt øjenbeskyttelse. Giv det 1-10 minutter til at virke, og skyl derefter med rigeligt vand. Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen, indtil du får det ønskede, skinnende rene resultat.

Produktet kan desuden bruges som rustfjerner på aluminium. Vær dog opmærksom på at produktet ikke bør anvendes på terrazzo, marmor og emalje, og må ikke blandes med blegemidler såsom klorin. Læs altid indlægssedlen grundigt inden brug af stærke kemikalier.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *