Køb bassinfolie af høj kvalitet til dit havebassin

Mange danskere finder et frirum i haven. Om man har grønne fingre eller ej, kan de fleste lide at opholde sig i haven – hvad enten det er til havefest eller eftermiddagskaffe. Har du planer om at omdekorere din have og måske tilføje et havebassin eller en havedam? Så skal du sørge for at købe bassinfolie af god og holdbar kvalitet.

En havedam er utroligt hyggelig, og du kan endda holde levende fisk i den. Men desværre er det ikke så simpelt at anlægge en havedam som at grave et hul og fylde det med vand. For at sikre en stærk konstruktion og god holdbarhed skal der lægges en ordentlig bund.

For det første er det en god idé at lægge stabilgrus under bassinet, eller endda støbe en form. Ovenpå dette er det bedst at lægge en form for vandtæt underlag. Det kan enten være PVC eller plast. Underlaget kaldes gummifolie, PVC-dug eller plastfolie – kært barn har mange navne.

Med det rette underlag gør du rengøring og vedligehold meget nemmere for dig selv. Hvis du påtænker at holde fisk i andedammen, er det også en god idé med folie af plast eller PVC. Det sikrer at vandet kan holde sig rent og sundt for fiskene.

Anlæg en hyggelig havedam på det rette fundament

Vand har en beroligende effekt. Derfor er det utroligt populært at anlægge fontæner, vandløb og damme i de danske haver. Men hvis man ikke gør sin research og sørger for at få indlagt vandet korrekt, kan man få flere problemer end fornøjelser ud af projektet.

De danske vejrforhold stiller høje krav til vandinstallationer i haven. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp, hvis du ikke selv har erfaring med at anlægge vand i haver. Installationerne skal for eksempel kunne holde til vinterens nattefrost. Forhør dig om mulighederne hos en ekspert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *