Mangler du nye ting til køkkenet?

Mange af os bruger meget tid i vores køkkener, og det er altså meget sjovere at lave mad, når vi har det rette udstyr, og hos Damborg.dk kan du finde alt det, du har brug for til hverdagens madlavningen og weekendernes festmåltider. De forhandler alle de store og populære mærker, som Arne Jacobsen, Bjørn Wiinblad, Braun, Bosch, Electrolux, Eva Solo, Holmegaard, Kähler, Le Cruset, Philips, Scanpan og mange flere, så du vil helt sikkert kunne finde noget, der falder i din smag og som passer ind i dit hjem.

Hvis du mangler nogle gode gaver til dine medarbejdere, kolleger eller familie kan du også finde gode ideer her. Om de er til fine Kaj Bojesen figurer eller sjov i køkkenet med Sous vide, kan du finde det hos dem også.

Alt til køkkenet og boligen samlet et sted

Hos Dmaborg.dk har de et stort udvalg af produkter og artikler til køkkenet, haven og boligen generelt, deres produkter fordeler sig inden for følgende kategorier:

  • El: Her finder du alt inden for husholdning, såsom mirkoovne, støvsugere, strygejerne, foodprocessorer, kaffemaskiner samt hårklippere, glatte- og krøllejern – og alt muligt andet inden for elektroniske apparater til både køkken og personlig pleje.
  • Køkken: Alt det du skal bruge i køkkenet til at bage, kokkerere, som bageartikler, gryder og pander, køkkenknive og ovnfaste produkter samt opbevaringsprodukter, der kan hjælpe dig med at organisere køkkenet og pakke smarte madpakker.
  • Borddækning: Hvis du gerne vil kunne dække et flot bord til gæsterne, er det her du finder fine glas, skåle og fade, stel samt kander og karafler samt andet borddækningstilbehør.
  • Gaveartikler: Hvis du står og mangler en god værtindegave, eller fødselsdagsgave eller lignende, så er det under denne kategori, at du kan finde fine gaver, som lysestager, vaser eller flot pynt og figurer. Det er desuden også her du kan se deres udvalg af julepynt.
  • Bolig og fritid: Husholdningsprodukter, badeværelsesartikler og tekstiler samt brugbare ting til have og fritid.
  • Belysning: Flot og elegant belysning, som lyskæder, og bord-, væg-, loft eller havelamper samt fine lamper, der er perfekte til børneværelset.

Du kan se hele deres udvalg på deres hjemmeside, og ellers kan du besøge dem i en af deres butikker, hvor du har mulighed for at se på tingene og spørge om vejledning. Du kan dog også altid ringe til dem, hvis du sidder med spørgsmål, når du bestiller varer online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *