0

Hvilke rammer skal du vælge til dine billeder?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Et hjem kan være indrettet på mange forskellige måder. Folk har forskellig stil og forskellige behov. En ting karakteriserer dog et dejligt hjem uanset smag og livsstil. Hygge. Et rigtigt hjem skal være hyggeligt.

Hygge kan skabes på mange måder. En effektiv måde at gøre hjemmet hyggeligt på er at hænge billeder på væggen. Det får nemlig de hvide vægge til at virke mindre sterile, og giver hjemmet et personligt præg.

Hvad du hænger op, afhænger helt af din egen smag og personlighed. Det skal nemlig være noget som afspejler, hvem der bor i hjemmet. Nogle vælger at ophænge kunstværker. Andre er mere til familiebilleder eller måske plakater med deres ynglings musiker. Du kan selvfølgelig også blande det hele.

Uanset hvad du vælger at hænge på væggene, er det vigtigt, at du vælger en pæn ramme til dit billede. Ellers kommer det hurtigt til at virke rodet og tilfældigt.

Hvad er den rette ramme?

Hvilken ramme, du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvad du skal hænge op. Samtidig er det vigtigt at huske på, at billedrammen er med til at give billedet en kontekst. Rammen er altså med til at skabe den måde, som billedet bliver opfattet på. Derfor er det vigtigt, at du både vælger en ramme som passer til billedet og til din personlige smag. Det betyder at, der desværre ikke er et konkret svar til hvilken ramme, du skal vælge.

Den gode nyhed er, at du selv kan vælge. Du bestemmer altså selv om rammen til familiefotoet skal være oval eller firkantet, eller om dit ynglings kunstværk skal være indrammet i træ eller metal. Vælg noget det passer til resten af hjemmet. Find inspiration til flotte Rammer på malericentralen.dk.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *