0

Stentøj bringer personlighed og hygge ind på middagsbordet

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I takt med at tallet på termometeret bliver højere og højere, så kan det være tid til enten at opgradere eller blot tilføje til den allerede eksisterende samling af stel, så sommer-borddækningen både kan imponere middagsgæsterne, såvel som skabe rammen for den hyggelige stemning.

Hvad enten det er i køkkenet eller på bordet, indendørs eller udendørs, så giver stentøj hjemmet et rustikt og personligt præg. Den hjemmelavede, upolerede æstetik som stentøj har, er med til at give karakter til hjemmet. Personligheden kommer særligt til udtryk da intet eksemplar af stentøjet vil være identisk med et andet. Det gælder både i forhold til farve og størrelse, der kan variere fra eksemplar til eksemplar.

Fordelen ved at købe fra stentøj fra etablerede bolig mærker kan være, at størrelsen og farven af stentøjet varierer ganske minimalt, og at varerne stadig passer sammen uden for meget afvigelse fra hinanden.

Stentøj tillader dog i høj grad, at man mixer og matcher forskellige produkter, da variationen er en del af charmen og en del af udtrykket. Det er helt op til en selv, hvor meget man har lyst til at blande forskelligt stentøj.

Det kan både holdes helt klassisk i monotone farve, men hvor der stadig er et upoleret, personligt præg, eller man kan blande stentøj i forskellige farver og størrelser.

Med stentøj får man dermed fuld kontrol over indretningen og borddækningen. Stentøjet kan matches til resten af hjemmets indretning, alle gæsterne kan få deres egen unikke kop ved kaffebordet – det er kun fantasien der sætter grænser.

Den upolerede overflade, som stentøj har, tillader også slitage som for eksempel ridser og andet slid, der blot vil tilføje til den rustikke charmen som stentøj allerede har. Al patina kan derfor ses som en forædling af stentøjet frem for slid.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *