Gode og bæredygtige træpiller fra Heatlets

Hvis du varmer hjemmet eller virksomheden op med et pillefyr, så kender du sikkert til mange af de forskellige mærker på markedet, og hvilke forskellige egenskaber de har. Men hvis du gerne vil fyre på en mere miljørigtig og klimabevidst måde, så bør du muligvis skifte dine sædvanlige træpiller ud med nogle mere bæredygtige. Og det er har Heatlets kommer ind i billedet.

Hvad er Heatlets?

Danske Heatlets er anerkendt for sin høje kvalitet af træpiller. Deres produkter er lavet af 100% rent træ uden nogle former for tilsætningsstoffer. Dermed er du sikret brændsel, der er skabt med omsorg for naturen og miljøet.

Deres piller er kendt for at have en høj brændværdi, lavt vandindhold på omkring 7-8%, lavt askeindhold, gode råmaterialer og en høj ensartethed. På sin vis er du får du træpiller af god kvalitet.

Deres træpiller har en brændværdi på op til 5,20 Kwh/kg, og derfor er de et godt valg for dig, hvis du går op i miljø, økonomi og kvalitet. Produkterne er fra FSC® certificerede skovområder, hvilket er med til at give dem en endnu mere miljøvenlig profil. Heatlets er anerkendt på både det nationale og globale marked, og de laver deres piller og briketter til både det danske, engelske og skotske marked.

Find Heatlets træpiller hos Jysk Biobrændsel

I 20 år har den jyske virksomhed leveret biobrændsel til danskerne. De forhandler blandt andet brændsel fra Sverige, som giver en kort transport og er med til at gøre brændslerne mere CO2-neutrale end andre former for opvarmning. Desuden er deres indpakning miljøvenlig, fordi de går op i at skåne miljøet og klodens begrænsede ressourcer. Den miljøvenlige pakning er med til at bringe ressourceforbruget ned. Udover træpiller har de også træbriketter, fyringsolie, strøelse og hestespåner. Du kan se deres udvalg på jyskbiobrandsel.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *