Dit gamle jern og metal kan være penge værd – vil du tjene på dit skrot?

Har du noget større eller mindre liggende i jern eller metal, som du egentlig bare skal have af vejen? Ville det ikke være fantastisk, hvis det samtidig var muligt, at du også kunne tjene lidt penge på det? Det er netop muligt, for der er flere steder, der kan være interesserede i at opkøbe folk skrammel – så længe det er lavet af de rette metaller.

Stort salg af jern og metal

Det kan også være i en erhvervsmæssig sammenhæng, du har interesse i at få en pris for dit jern. Finder du det rette sted, er det ikke usædvanligt, at der modtages rester fra en række af forskellige brancher. Det kan f.eks. være affald fra kommuner, det kan være maskiner fra landbruget, eller der kan komme forskellige konstruktioner og rester fra industrien.

Du kan få afhentet dit skrot

Du behøves sågar ikke engang at bekymre dig om at fragte dit skrot. Det kan nemlig blive afhentet. Arbejder du for kommunen, i industien eller landbruget, hvor I kunne have brug for nogle, der kom og tog jeres metal og jern?

Priser for jern

Hvad kan man så forvente af jern priser? Se Jern priser med det samme for at få et overblik. Det er klart, at prisen altid vil komme til at afhænge af en række forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af, hvad det er for noget jern, man vil sælge. Der findes dog andre metaller end jern, der er mere værd. Men hvis man har noget på arbejdspladsen eller derhjemme, der bare fylder, så kan det også være en befrielse at komme af med det, og så er det bare en ekstra bonus, at man også kan tjene lidt på det.