0

Bliv bedre til at give massage

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du altid drømt om at mestre massagekunsten til punkt og prikke? Eller ønsker du blot at blive en smule bedre til at give din partner massage? Uanset hvilket af de to udsagn du passer bedst på, er det ikke nogen hemmelighed, at vi alle elsker en god omgang massage i ny og næ. Uanset om du masserer i professionelt eller privat regi, er der naturligvis altid plads til forbedring. For at give optimal massage er det vigtigt, at du har styr på de forskellige teknikker, men også at du har det rette udstyr til rådighed.

Hvordan man giver massage

Der findes et utal af forskellige måder at massere på, og det er selvfølgelig individuelt, hvordan vi hver især foretrækker at blive masseret. Der er dog nogle helt basale massageformer og teknikker, som de fleste finder glæde ved. Der findes et stort udbud af grundkurser inden for massage, som det kan anbefales at melde sig på. Her lærer du bl.a. om de forskellige greb, som danner fundamentet for, at du bliver i stand til at udføre en kropsmassage af høj kvalitet. Derudover opnår du viden og færdigheder indenfor de forskellige massageformer, som kurserne beskæftiger sig med.

Find den rette massagebriks

For at kunne udføre en god og optimal massage er det desuden vigtigt, at du har det rette udstyr på plads. Noget af det vigtigste er en massagebriks, som skal passe til formålet. Kropsform.dk har et bredt udvalg af forskellige massagebrikse til alle typer af segmenter, og de følgende kan især fremhæves:

  • Den transportable massagebriks. Denne er optimal til privat brug. Her medfølger en taske, så du let kan transportere briksen frem og tilbage. Dette er fordelagtigt, hvis du f.eks. ønsker at medbringe briksen i sommerhus eller lignende.
  • Den elektriske behandlingsbriks. Denne henvender sig primært til professionelt brug, idet der er mulighed for at justere højde samt hældning af ryglæn og benstøtten vha. en fodpedal.
  • Den hydrauliske behandlerbriks. Denne henvender sig også primært til professionelt brug. Den er mere slidstærk end den elektriske briks, da hydraulikteknikken muliggør mange bevægelser uden det slider voldsomt på motoren. Denne briks er altså at foretrække til det helt store brug.

Ønsker du at blive klogere på de forskellige typer massagebrikse, der findes, kan du med fordel besøge Kropsform.dk. Her kan du desuden finde det tilbehør, du skal bruge til din briks.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *