Få styr på promovering og profilering hos Pro-mote.dk

Har du en virksomhed, og leder du efter promoveringsartikler af høj kvalitet til gode priser? Så er Pro-mote.dk et besøg værd. Det er et firma med mere end 20 års erfaring i branchen, som står klar med løsninger der virker og tilbud der holder.

Produktkategorierne på hjemmesiden er:

  • Promotionsartikler
  • Firmagaver
  • Profiltøj

Når du indleder et samarbejde med Pro-mote.dk, er du i sikre hænder. Dette skyldes blandt andet deres Full Service Concept, der består af fire grundlæggende trin.

Første trin er analyse. Pro-mote.dk besøger din virksomhed, lærer den at kende og foreslår ud fra deres talrige tidligere projekter løsninger, som kunne være aktuelle for jer. Dette trin sørger for at Pro-mote.dk og din virksomhed kommer på bølgelængde, og at I begge får et overblik over, hvor I er i udviklingen af promovering og profilering.

Andet trin er ide og konkretisering. Her fremviser Pro-mote.dk blandt andet vareprøver og skitser af hvordan løsningen som helhed kunne se ud. I denne del af processen er intet besluttet endnu, og det er her, du kan byde ind med egne idéer og tilpasse forslagene til din virksomhed.

Tredje trin er indkøb og produktion. Pro-mote.dk har stor erfaring indenfor indkøb, og ved derfor også hvordan man gør det mest kosteffektivt og praktisk. De planlægger en strategi og hjælper din virksomhed med at regne ud, hvilke produkter der bør lagerføres, og hvilke der skal tilkøbes efter ordre. Udover dette udfører de også kvalitetskontrol og holder styr på at alt leveres til tiden.

Det fjerde trin er logistik. Processen afrundes her med at finde en optimal logistikføring til din virksomhed. Det foregår således, at du blot skal informere Pro-mote.dk om hvilke varer der skal leveres hvor og hvornår, så sørger de for resten. Du kan endda også bede om indpakning til gaver.

En helhedsløsning med styr på logistik og effektivitet

Pro-mote.dks helt stærke kort er deres erfaring og viden indenfor branchen. Du slipper simpelthen for en masse research og fodarbejde, hvis du vælger at benytte dig af dem, fordi de allerede har kontakterne og informationerne.

Samtidig er Pro-mote.dk indstillet på at finde lige netop dén løsning, der passer til din virksomhed og dens profil. Løsningen skal selvsagt virke naturlig, ellers bliver projektet utroværdigt. Pro-mote.dk kan skræddersy tilbud til messer, events, opgaver og kampagner – du siger bare til!