Få en flot plæne med græsfrø

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Synes du at græsset er grønnere på den anden side?

Det er selvfølgelig bare en vending, som du kan benytte i mange sammenhænge, men der er alligevel en snert af noget bogstaveligt i ordene. Hvis du er haveejer kender du garanteret godt det at du lige skal se, hvor grøn naboens have er. Det er jo rart at have det flotteste og mest grønne græs, for så betyder det jo at du har gjort noget rigtigt for din plæne, og samtidig behøver ikke at være misundelig på naboen.

Hvornår benytter man grønne plæner

Men det er ikke kun græsplænen der gerne må være flot og grøn. Grønt velplejet græs benyttes i dag i mange sammenhænge. Tænk bare på især fodboldbaner, golfbaner, parker og sågar tennisbaner. Til mange af disse plæner er der simpelthen ansat personer til specifikt at sørge for at græsset altid er pænt, grønt og veltrimmet. 

Her er det således ikke nok blot at slå græsset en gang om ugen. Det er snarere et fuldtidsjob, som kræver flere ansatte med ekspertviden. 

Findes der flere forskellige slags græsfrø?

Troede du at græsfrø bare var de samme alle steder, og at der ikke var forskel?. Det kunne været rart for, hvor svært kan det lige være – alt græs bliver jo grønt på et tidspunkt. Men faktisk er der stor forkel på de forskellige sorter, og du skal sørge for at anvende den rigtige slags til netop dit behov. Her er et par eksempler på forkellige græssorter:

Villa-Turf græsfrø. Giver en smuk, slidstærk og robust plæne.Er samtidig nok den blanding, som de fleste anlægsgartnere vil vælge, hvis de skal anlægge en flot græsplæne.

Golf-Turf græsfrø: Her er vi mere ovre i feinschmeckerens foretrukne græblanding. Det er lidt mere nørdet og til den haveejer, som gerne vil have plænen til at ligne noget fra et engelsk parkanlæg.

Nu ved du at du skal overveje dit valg, næste gang du køber græsfrø. Klik på linket oppe i teksten, og blive endnu klogere op græsfrø.

 

 

 

Troels Nielsen