Badevinger giver en sikker strandtur

Sommeren banker så småt på døren, og ligeså gør stranden. Følelsen af sand under tæerne kilder allerede under fødderne. Havets bølger suser nært i øregangene. Men de blåskønne bølger er ikke kun sød musik. Havet kan også være faretruende, særligt for børnefamilier. Man skal konstant holde øje med børnene og sikre sig, at de stadig har hovedet oven vande.

Det kan derfor være en god ide at købe nogle gode badevinger. Særligt, hvis dit barn ikke lært at svømme endnu. Så er et par armvinger det oplagte opdrifts redskab. Med et par svømmevinger på kan dit barn, uanset alder, hurtigt lære at bevæge sig naturligt i vandet, indtil det på et tidspunkt selv kan holde sig oven vande.

Børn har dog tendens til at smide dem igen. Men hvis du køber badevinger med seje motiver, der appellere til børn, så er du sikret, at de med garanti gerne vil rende rundt med dem på. Du vil sikkert nærmere opleve problemer med at skulle få dit barn til at tage dem af igen

Her kan du eksempelvis tage et kig på badehaette.dk. De har en række badevinger til børn, som de små helt sikker vil være vilde med. Du finder blandt andet Find Nemo, Hot Wheels, Barbie og Spider-man.

Fordele ved badevinger

  • Holder dit barn oppe
  • Giver dit barn større selvstændighed
  • Tryghed for dig som forælder, hvis du selv er en usikker svømmer, eller hvis du har mere end et barn med i vandet på samme tid
  • Giver dit barn større tryghed og svømmeselvsikkerhed

Husk dog stadig at tænke dig godt om og vurdere forholdene, når I er ved kysten. Strøm, vind og bølger river let dit flydende barn med sig og væk fra dig. Du skal altid holde øje med og være tæt på dit barn, når det er i vandet.