0

Nedsat hørelse er ikke længere et problem i en aktiv hverdag

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har man nedsat hørelse oplever man ofte, at selv de små ting i ens hverdag bliver besværliggjort. Man har sværere ved at følge med i samtaler, og man kan let komme til at føle sig afskåret fra mange oplevelser. For nogle er det at skulle have høreapparatet en frygt, men det behøver det ikke at være. Med Simens høreapparater kan du skabe de optimale betingelser for en god og problemfri hverdag uden du behøver at bekymre dig om bevægelsesfrihed eller udseendet.

Ved at købe en af disse høreapparater er du sikker på, at du får et produkt af en god kvalitet, og at du kan få god og brugbar service. For Siemens har produceret høreapparater i mere en 100 år og er ledende inden for denne branche.

Sammensæt den bedste version af dit høreapparat med et udvalg af tilbehør

Der findes en lang række tilbehør til høreapparater, der kan gøre din hverdag nemmere og give dig mere frihed.

Hvert produkt er rettet mod at skulle kunne opfylde forskellige og specifikke behov. Du kan finde tilbehør under følgende kategorier:

  • Batterier
  • Genopladning
  • Lydkupler
  • Servicedele
  • Trådløst tilbehør
  • Tyndslanger
  • Vedligeholdelse
  • Voksfilter

Under trådløst tilbehør finder du eksempelvis fjernbetjeninger, som du kan bruge til at styre dit høreapparats funktioner med, så som skrue op eller ned for lydstyrken eller blot tænde eller slukke for den. Dermed er det nemt for dig at justere, så du altid hører alting optimalt – og det uanset om det er i store selskaber eller i leg med barnebarnet.

Vedligeholdelse af høreapparater gør fornøjelsen længere

Vedligeholdelse af dit høreapparat er ekstremt vigtigt, og passer du ordenligt på det, får du mest muligt ud af den, og den holder længere. Rengøring er blandt de ting, der er særligt vigtige at få gjort, og til det kan man eksempelvis købe renseservietter. Hvis man ikke gider at bruge en masse kræfter på rengøring, kan man i stedet overveje en af tørreboksene, der bruger ultravioletlys til at rengøre apparatet. Det er let og overskueligt.

Du kan altid kontakte Japebo.dk og få gode råd og vejledning i valget af dit nye høreapparat eller få hjælp til de mange muligheder for forbedring af din oplevelse af dit nuværende høreapparat med nyt tilbehør.

Kontakt dem i dag, så du kan få det bedste ud af alle dage og ikke gå glip af nye oplevelser.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *