Vælger du det rigtige foder til din hund?

Din hund er afhængig af, at du vælger det rigtige foder til den

Din hund spiser det, du giver den. Hvis den får rester fra jeres aftensmad, så er det det den spiser. Hvis den får en leverpostejsmad, så bliver den helt sikkert også spist. Og det samme gælder, hvis I har gjort jer umage og købt noget foder, som har en masse gode egenskaber for jeres hund.

Kort sagt – som det også står i overskriften – så er jeres hund afhængig af det foder, som den får fra jer. En husdyrhund går jo ikke ud og jager sit eget bytte.

 

God mad betyder noget for din hunds trivsel

Ligesom det gælder for mennesker, så betyder mad også noget for din hunds trivsel. Mennesker får ikke sund energi, hvis de kun lever af pomfritter og kakaomælk, og din hund kan heller ikke leve ordentligt, hvis den kun får brun sovs og krebinetter.

Der skal noget andet og mere til, så hunden får energi til at gå lange ture og lege og være glad. Og selvfølgelig betyder hundens foder også noget for dens vægt. Mennesker kan blive overvægtige af usund mad, og det samme kan din hund.

Og overvægt er usundt både for mennesker og hunde.  

Hvor kan du købe det rigtige foder til din hund

Hvis du er hundeejer, så kender du måske allerede hjemmesiden Barksnbones.dk. De har et rigtigt godt udvalg af hundefoder til alle hunderacer og til hunde i alle størrelser. 

Barksnbones.dk. stiller en række krav, til de produkter de sælger, og det er blandt andet, at der skal være fuld gennemsigtighed om råvarernes oprindelse, kvalitet, sammensætning og forarbejdning. Foderet indeholder med sikkerhed heller ikke animalske biprodukter eller kemiske tilsætninger.

Kort sagt så kan du være sikker på, at hundefoderet fra Barksnbones.dk er god kvalitet og godt for din hunds sundhed og trivsel.

Troels Nielsen