Utætte rør? Sådan skal du gøre

Utætte varme- eller vandrør kan være en alvorlig pine, som kan have store langsigtede konsekvenser. Det er ikke altid lige nemt at identificere, hvor skaden er opstået, men der er en fast producere for, hvad du bør gøre. Vi giver dig her gode råd, hvis dine rør er gået i stykker.

Reager med det samme

Hvis du har utætte varmerør, skal du reagere med umiddelbar respons. Du skal ikke vente et par dage for lige at se, om det går over, men du skal få gjort noget ved det med det samme. Jo mere vand eller varme, der går til spilde, jo flere penge skal du betale til den regning.

Men det er den billige pris at betale, for det kan blive rigtig dyrt, hvis der opstår fugtskader, eller du skal have nyt gulv i hele kælderen, fordi vandet er trængt igennem. Hvis du ikke mener, at du kan gøre noget ved problemet selv, skal du tage fat i en professionel.

Få professionel hjælp

Det bedste råd, hvis du vil have det gjort ordentligt, er professionel hjælp. Det koster måske lidt i starten, særligt hvis det er et akut kald, men det vil være pengene værd, da du som bekendt kan ende med at betale mere på lang sigt via indirekte konsekvenser.

Der findes produkter, som gør, at du meget nemt kan gøre det selv, men hvis du ikke er en lille smule handy, kan det blive et problem både at identificere skaden og udbedre den. Heller ikke alle løsninger er lige lovlige, og her ved en professionel, hvad der skal til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *