Urinpose eller uridom til dig med inkontinens

Hvis du lider af inkontinens, eller vandladning som i daglig tale, og har du fået uristomi, så er det vigtigt at få fat i lige præcis den urinpose eller uridom, som passer til dig og dine behov. Vandladningsproblemer er hyppige især hos mænd og kan gøre hverdagen svær. Men med den rette behandling og det rette udstyr, så er du godt på vej mod at have en normal hverdag igen.

Det perfekte uridom og den perfekte urinpose

Alle er forskellige og har forskellige behov. Det har firmaet Coloplast som specialiserer sig i stomi- og kontinensprodukter taget højde for. Derfor finder du hos Coloplast en lang række forskellige slags urinposer og uridomer, og der er med garanti en urinpose eller et uridom, som passer til dig. Det er vigtigt at føle sig 100% tryg ved de produkter man bruger, og man må i starten prøve sig frem, men lige så stille vinder du selvtilliden tilbage med de rette produkter.

Mange gode egenskaber

Når du investerer i en urinpose eller et uridom fra Coloplast, så er du sikker på at det besidder flere gode egenskaber. For eksempel er de lækagefri, så du ikke skal bekymre dig om at komme til at plette. De er ydermere behagelige at bruge, så du kan bevæge dig frit uden at tænke over det. De er endeligt også designet med fokus på at være fleksible og diskrete. På den måde generer de dig overhovedet ikke, så du kan sove trygt, men også leve et aktivt liv uden stress eller bekymring.

Gratis vareprøver

Hvis du ikke er sikker på om Coloplasts produkter er noget for dig, så er du altid velkommen til at bestille gratis vareprøver fra os og prøve dem først. Vi leverer hurtigt, så du kan komme i gang med at føle dig tryg og sikker i hverdagen så hurtigt som muligt.