Trimmere og klippere til to- og firbenede hos Thordal.dk

Er du den lykkelige ejer af en langpelset hund eller en konkurrence hest, har du ofte brug for en god og stærk trimmer, når vinterpelsen skal af.

Hvorfor skal jeg købe pleje udstyr hos Thordal.dk?

Thordal.dk er en online shop og website dedikeret til klippere, trimmere, sakse, og andre former for elektriske og manuelle apparater til klipning eller barbering af såvel dyr som mennesker. Websitet er ejet af Lars Thordal-Christensen, som selv står for udvælgelse og import af samtlige varer i shoppen. Således er du sikker på, at du kun betaler den reelle pris for produktet, da det dyre mellemled i form af en fysisk butik eller forhandler er skåret væk.

På Thordal.dk finder du diverse hunde- og heste klippere i høj kvalitet, med tilhørende skær og andre reservedele. Thordal.dk fører blandt andet det velansete brand Aesculap, som er en sub division af det kendte mærke Braun. Aesculap fremstiller udstyr til operationer og kirurgi samt trimmere og klippere. Især inden for heste verdenen er Aesculap kendt og populær på grund af den formidable kvalitet, gode ergonomi og høje kliphastighed, som gør det muligt at udføre klipning med stor præcision.

Aesculaps trimmere er samtidig berømte for deres lave lyd niveau, hvilket gør det nemmere at arbejde med nervøse dyr. Trimmere fra Aesculap har generelt et ergonomisk design, en afbalanceret vægt og et smalt etui som ligger godt og sikkert i hånden. Det er nemt at udskifte filtre og blade, og selve skærehovedet – som er udført i slidbestandigt kulstål og således kan genslibes op til flere gange – er både holdbare og slidstærke. Hos Thordal.dk finder du de lækre og solide Aesculap trimmere til heste og hunde samt skær og andre reservedele for en brøkdel af den pris, til hvilke du finder disse produkter i de fysiske butikker.

Kig ind på Thordal.dk og find klippemaskiner og trimmere til din hund eller din hest.