Stomiposer til ethvert behov

Hvis du havde et fuldt og rigt liv inden du fik stomi, så vær ikke bekymret, det kan du sagtens få igen. Med den rette stomipose, der passer til dine behov, ønsker og liv, så kan du leve dit liv fuldt ud helt uden bekymringer. Coloplast Care har et solidt udvalg af forskellige stomiposer og der er med garanti en stomipose, der passer til dig.

Stomiposer til mænd, kvinder og børn

At skulle have stomi kan ramme alle. Det rammer både mænd, kvinder og børn, og er derfor noget flere end man regner med lever med. Der skal derfor selvfølgelig også være stomiposer, der passer til de behov man hver især har.

Flere typer stomiposer

Der findes forskellige stomiposer alt efter om du har en kolostomi, ileostomi eller en urostomi. Kolostomiposerne er til dig, der har brug for en pose, der er lukket. Du kan også vælge en tømbar stomipose, hvis du oplever forskellig slags output. Ileostomiposer er til dig, som har brug for at kunne tømme posen ofte. Du kan her vælge en variant, der ikke er gennemsigtig, så du får optimal diskretion. En urostomipose er til dig, som skal have en pose med en udløbsventil, hvilket gør den utroligt nem at tømme. Denne pose er også utroligt diskret og kan let gemmes under tøjet. Alle poserne findes i flere forskellige størrelser.

Prøv dig frem gratis

Hos Coloplast Care kan du bestille gratis prøvevarianter, så du kan finde den perfekte stomipose til dig uden at det skal koste en bondegård. Prøv dig frem med de forskellige stomiposer og find ud af hvilken en, der optimerer din hverdag. Coloplast Care leverer indenfor 24 timer på hverdage, for vi ved, hvor vigtigt det er, at have den rette pose ved hånden.