Södahl duge – smukke tekstiler til den kræsne smag

Et flot opdækket bord skaber rammerne for et hyggeligt og godt måltid med både familie og venner. Her har dugen en stor rolle i borddækningen. Den skaber liv omkring bordet, men har samtidig en rigtigt praktisk funktion. Hvis du er på markedet efter æstetiske duge med et præg af nutidens tendenser i flotte designs og unikke kvaliteter, så er Södahl helt sikkert noget for dig.

Södahl har efterhånden over 55 år på bagen inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter. Og flere af deres kollektioner kan findes i danske såvel som udenlandske hjem. Det har som brand fingeren på pulsen og skaber interiør ud fra en generel filosofi om, at produktet skal leve i dit hjem i mange år. Det gælder både i kvalitet, men også design- og udtryksmæssigt. Et varemærke for Södahl er nemlig deres enestående mønstre og farver, der kan kombineres på mange forskellige måder.

Inspirationen får de fra hele verden, så du kan få både klassiske, elegante, moderne og trendy interiør. Lige det, der falder bedst i din personlige smag.

Södahl duge giver dig derfor en smuk beklædning til dit bord, der kan holde til både børnefødselsdage, rødvinsmiddage, søndagsmorgenbordet og hverdagens aftensmadsmåltider.

Hvem er Södahl?

Som nævnt har mærket mange års erfaring i at skabe interiør til det stilrene hjem. I 1963 grundlagde kunstner og designer Hans Jürgen Schöbel brandet med en filosofi om at skabe unikke kvalitetsprodukter. Og det er stadig den tanke, der ligger bag Södahl den dag i dag.

Find Södahl og andre lækre mærker hos recreationstyling.dk

Siden 2012, hvor det danske Recreation Styling åbnede deres webshop, har de kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter til hjemmet. Det gælder uanset, om du er på udkig efter større møbler, en lille vase, nyt sengetøj eller en fin lampe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *