Skræddersyede rejser for handicappede

Hos Sustravel mener vi, at alle har ret til en helt igennem fantastisk ferie. Du kan derfor igennem os booke lækre rejser både indenrigs og udenrigs alt efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder skræddersyede handicaprejser, så alle får en mindeværdig og behagelig rejse.

Tag til Sydens sol

Er du en person, som elsker varme og vand og at få sand mellem tæerne? Så tilbyder vi flere forskellige rejser til solrige destinationer. Hvad med øhop i smukke Grækenland eller hvad med at nyde den lækreste vin i Italiens smukke bakker? Vi har håndplukket de bedste hoteller ved vores destinationer, så vi sikrer dig, at du får den bedste oplevelse, du kan få. Vil du længere væk og udenfor Europas grænser, så tag til Boniare i Caribien og udlev dine fedeste ø-drømme på den vidunderlige ø med det krystalblå vand.

Skiferier uden begrænsninger

Når det kommer til rejser for handicappede, så er en tur i sneen heller ikke noget problem for os at arrangere. Vi sørger for at du kommer på den fineste skitur, du har været på. Vi arrangerer rejser til Østrig, hvor du kan komme ned og stikke skistøvlerne dybt ned i smukke sne.

Find din drømmerejse allerede i dag

Hos Sustravel har vi et engageret og professionelt team, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte rejse. Vi står klar til at opfylde dine ønsker og dine behov. Alle skal kunne komme ud og opleve den storslåede verden, vi lever i, og vores specialdesignede rejser kan hjælpe netop dig med dette. Giv os et kald eller send os en mail, så hjælper vi dig i gang med alt fra kæresteturen til den store familierejse.