Skab en lettere og mere overskuelig indretning med panelgardiner

Gardiner er i bund og grund en praktisk opfindelse. De bruges til at skærme for lys, nysgerrige blikke og for at tilføre rummet ro. Med panelgardiner kan du indrette dit hjem elegant og overskueligt, samtidig med at gardinerne opretholder en praktisk funktion.

Panelgardiner er en af de mere sjældne gardintyper, som dog er ved at vinde indpas herhjemme. Som navnet antyder, består gardinerne af glatte paneler, som hænger på skinner monteret i loftet eller øverst i vindueskarmen. Afhængigt af dine vinduer kan panelerne gå fra gulv til loft eller være kortere.

Oftest består panelgardinerne af stof, og derfor kan du få stor indflydelse på både deres funktion og udseende. Afhængigt af hvilket stof, du vælger, kan panelerne nemlig være mere eller mindre gennemsigtige, og farven kan være neutral eller opsigtsvækkende.

Den innovative skinneløsning betyder at panelerne til enhver tid kan flyttes frem og tilbage på den vandrette akse. Derfor kan du også tilpasse lysindfaldet til dine præferencer eller tidspunktet på dagen.

Panelgardiner er især oplagte til gulv-til-loft-vinduer og store vinduespartier.

Moderne og elegant lysafskærmning med panelgardiner

Et panelgardin er i bund og grund lige del funktion og dekoration. De fungerer som diskret afskærmning, samtidig med at det elegante udtryk bidrager til din indretning. Du kan selvfølgelig tilpasse gardinernes udseende til din egen personlige stil.

Afhængig af dit valg af tekstil kan gardinerne bidrage med enten mørklægning eller let afskærmning, som stadig bibeholder en god udsigt.

Brug eventuel også panelgardinerne som diskrete rumdelere, skydedøre, forhæng eller sågar som et vægmaleri. Mulighederne er mange, og kun din fantasi sætter grænserne.

Vælg en anderledes løsning til dit hjem, og løft din indretning til et højere niveau. Panelgardiner er både praktiske, elegante, og overkommelige i pris.