Sandnes garn er garn med kvalitet og historie

Når tiden melder sig til, at man har brug for noget garn eller uld af naturfibre som merino, alpaca eller bare norsk uld, så skal du vælge Sandnes garn.

Som navnet nok antyder, så er der her at gøre med noget garn, der slægter sig længere nordpå end vores hjemlige Danmark. Vi skal faktisk helt til Norge for at finde oprindelsen til denne garntype- og produktion, som vi vil beskrive nærmere for dig i denne artikel.

Her har du at gøre med et garnprodukt, der bliver lavet efter nogle specifikationer, hvor der er arbejdet nænsomt og nidkært for hver produktionsenhed, så du blandt andet godt kan være bekendt og ikke nervøs for, om du for eksempel kan smide dit færdige resultat, som du har skabt med Sandnes garn, i vaskemaskinen på uldprogrammet – det kan det nemlig godt tåle at komme i.

Sandnes garn er nemlig forarbejdet og behandlet efter de mest ædle kunstformer på området, som skaber noget blødt, holdbart og kvalitetssikret garn, der kan hækles, syes og strikkes om til lige det, man har brug for det til, om det skal være en hue, nogle vanter eller en blød sweater til lang tids brug og holdbarhed.

Det er næsten som at mindes gamle tider, hvor ens bedsteforælder strikkede eller hæklede noget til en af det bedste stof, som man kunne holde kærligt ind til kroppen og mærke nærheden fra skaberen og kvaliteten i garnet selv, der var blevet lavet med lige så meget omtanke i produktionen som af den person, der endte med at skabe noget personligt med garnet.

Her står man med nogle ting, man sagtens kan lade gå i arv, da garnet ikke er lavet på upersonlig samlebåndsmetode, men med tanke om nogle produkter, der skal kunne holde i mange år.

Og apropos at mindes gamle dage, så trækker Sandnes garn sig faktisk lang tid tilbage med stolte rødder fra en tid, der ligger over 100 år tilbage, men hvor man har bibeholdt kulturen og kutymen ved at lave de bedste garnvarer.

Faktisk kan oprindelsen for Sandes garn spores helt tilbage til år 1888, og det er også Norges ældste producent af håndstrikkede garn.

Der er sket meget for firmaet siden da, hvor de blandt andet har skiftet lokalitet, men produktionsformen og sansen for det kvalitetsbevidste er bevaret.

Derfor vil du også stå med de mest udsøgte garntyper, når du handler garn, der står, at det kommer fra Sandnes garn.