Sæt prikken over i’et med de rette accessories

Med de helt rigtige sko, pandebånd eller de helt rette øreringe, så kan du pifte hele outfittet op. Djævlen ligger i detaljen, og når du prøver dig frem med dine accessories, så kan du helt ned i detaljen finde frem til det helt rette outfit til anledningen.

Går fra arbejde til fest

Kender du det, at du gerne vil gå direkte fra arbejde til fest. Ved at bruge accessories, så har du nemlig muligheden for at pifte dit outfit både op og ned. Hvis du tager de højhælede sko på og dine fine øreringe, så bliver dit tøj mere festligt, hvorimod du også kan nedtone det ved at tage lidt mere neutrale smykker på.

Giv farve til dit look

Nogle gange så skal du bare have den sorte kjole på, men det kan godt gå hen og blive kedeligt og ensformigt, og du er jo ikke på vej til en begravelse. Hvis du bruger dine accessories rigtigt, så kan du stadig få tilføjet en hel masse farve til den sorte kjole. Et pandebånd i håret, nogle farvede sko eller smykker, så bliver looket på ingen måde kedeligt.

Få dit look til at blive et statement

En halskæde kan være et statement i sig selv, men det kan også hele dit look. Du kan for eksempel gøre dit outfit mere råt ved at tilføje et par læderstøvler på eller et par armbånd med nitter. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan med dit look. Blonder gør derimod dit look mere feminint, og sko med glimmer kan også gøre dit look til et statement look.

Du kan altid tage dine accessories af igen, så det er bare med at prøve sig frem.