Sådan sparer du penge i din startup virksomhed

Det kan være rigtig dyrt at starte en virksomhed. Og alt efter hvilken branche du skal starte virksomhed i, så kan det være så dyrt, at du er nødt til at spare en del penge op inden. Men det er ikke alting, der behøver at koste det hvide ud af øjnene i starten. Her får du et par tips til, hvor du kan spare penge som startup.

Kig efter tilbud

Uanset hvilken branche du arbejder i, så er der altid tilbud at indhente på udstyr, programmer, print osv. Det handler bare om, at man tager sig tid til at finde dem. Flere steder kan du melde dig ind i iværksætterklubber, hvor du både kan få vejledning og tilbudspakker til en god samlet pris.

Tænk over hvad der skaber værdi

Brug kun penge på de ressourcer som skaber værdi for din virksomhed. Undersøg grundigt om det du har i tankerne er for din skyld eller for virksomhedens. På den måde har du flere penge til det, som dine kunder rent faktisk efterspørger.

Start i de små

Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør din virksomhed heller ikke. Start derfor stille og rolig ud. Der er ingen grund til at bruge mange penge på markedsføring, bogholder og stor webshop i starten. Markedsfør dig selv med de gratis muligheder vi allerede har i dag. Find et billigt regnskabsprogram, som kan gøre regnskab nemt for dig. Og test dit online salg med f.eks. Ordrit, som er let og billigt at administrere.

Drop dyr coaching
Du kan i dag finde coaches inden for alle emner. Men der ligger rigtig meget gratis læring frit tilgængeligt online på bl.a. youtube, spotify, blogs osv. Brug det i stedet.