Pas på dig selv og andre med hånddesinfektion

En god håndhygiejne er et fantastisk redskab i kampen mod sygdom og uvelkomne bakterier og virusser. Nogle gange er det ikke lige til at få vasket hænder, og man kan i stedet få stor nytte af en hånddesinfektion af høj kvalitet. Hos Clean Management finder du et godt udvalg af hånddesinfektionsprodukter, som du kan anvende derhjemme eller på arbejdspladsen.

Hånddesinfektion til sensitiv hud

Alle skal kunne have god håndhygiejne og derfor kan du hos Clean Management finde hånddesinfektion uden alkohol. Alle kender efterhånden til følelse af ru hud efter at have sprittet hænder af flere gange i løbet af en dag. Med en hånddesinfektion uden alkohol kan du undgå ru hænder og passe på din hud samtidig med at du passer på dit helbred. Har du en virksomhed er det derfor også en god idé at have hånddesinfektion uden alkohol, da det egner sig til alle.

Mere end bare sprit

Hos Clean Management sælger vi mere end bare hånddesinfektion. Vi sælger også tilbehør. Du kan altså finde standere til din hånddesinfektion hos os, så spritten ikke nødvendigvis skal stå på et bord. Vi har også automatiske dispensere, så folk slet ikke skal røre ved beholderen.

Flere forskellige størrelser

Lige meget om du har brug for små beholdere med hånddesinfektion eller større, så finder du det her hos Clean Management. Vi har de helt små beholdere, der egner sig godt til at stå på individuelle caféborde og vi har beholdere på op til 5 liter. Ønsker du at der skal være alkohol i din hånddesinfektion, så det lugter af noget, der batter, så finder du selvfølgelig også det i vores sortiment. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag, og find de produkter, der passer til dig.