Pallevogn til montering på gravemaskiner

Hvis du har brug for en pallevogn, men allerede har en gravemaskine, er der ikke nogen grund til at investere i en helt ny maskine – du kan nøjes med at købe en monterbar pallevogn, som kan monteres direkte på din gravemaskines doserblad. I tæt samarbejde med mennesker, der arbejdere inden for bygge- og anlægsbranchen, har vi hos Asp-produkt.dk udviklet en monterbar pallevogn, som opfylder alle de krav, en optimal pallevogn til montering bør leve op til. Det gælder eksempelvis pallevognens modstandsdygtighed, som er særdeles høj og hverken udfordres af hyppigt brug eller det omskiftelige danske vejr. Asp Produktudviklings pallevogn klarer det hårde arbejde for dig og kan løfte og transportere samme last som din gravemaskines egenvægt.

Fleksible og solide pallevogne fra Asp-produkt.dk

Når du vælger os som din pallevognsforhandler, er du garanteret et produkt, som er langtidsholdbart, og som du derfor vil kunne have glæde af i mange år fremover. En af de største fordele ved en pallevogn er, at den skåner dig og dine medarbejdere for tunge løft og dermed for eventuelle arbejdsskader forårsaget af hårdt fysisk arbejde. På den måde investerer du i dine medarbejderes helbred og fremtid, når du investerer i en pallevogn.

Asp Produktudvikling er din troværdige leverandør af løfte- og håndteringsudstyr

Hos Asp Produktudvikling har vi udviklet og forhandlet løfte- og håndteringsudstyr til bygge- og anlægsbranchen i mere end to årtier, og vi udvider løbende vores sortiment, så vi altid er på forkant med tidens tendenser. Vi prioriterer en tillidsfuld handel og personlig service. Derfor er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til vores pallevogne eller nogle af vores andre produkter. Vores dygtige og glade medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 98 66 92 69 og mail asp@asp-produkt.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *