Optimér hygiejneforholdene med engangshandsker

I servicebranchen er det yderst vigtigt altid at have et par engangshandsker til rådighed, så du undgår at komme i direkte kontakt med snavs og bakterier. Ved at tage forbehold for disse ting er du også med til at sørge for, at hygiejneforholdene bevares.

Vælg handsker ud fra dine arbejdsopgaver

Engangshandskerne er gode i mange situationer, men har du nu også sørget for, at det er de rigtige handsker, du bruger, når det kommer til dine arbejdsopgaver?

Handskerne kommer i mange forskellige størrelser, farver og kan sågar også fås både med og uden pudder alt afhængig af, hvad der foretrækkes. Dog skal man også skrive bag øret, at der findes forskellige handsker til diverse brancher. Skal de bruges i servicebranchen kan der f.eks. være diverse præferencer, end hvis handskerne skal bruges til rengøring.

Skal handskerne bruges til madlavning og i kontakt med fødevarer er en latexhandske det optimale valg, da de har en god gennemfølingsevne, der blandt andet gør pillearbejdet lettere.

Engangshandsker til ethvert behov

Ligesom der kan bruges forskellige handsker til diverse brancher, er der for nogle mennesker også forskellige behov og krav, der skal opfyldes. Med et hav af engangshandsker er det næsten altid muligt at kunne et par, der vil passe til netop det behov, du måtte have. Er det fingerføling, elastiske handsker eller allergivenlige materialer, der skal vægtes højst, er det intet problem. Det gælder blot om at lede de rigtige steder.

Er det latexhandsker der skal købes ind, vil du være godt stillet til fødevarebranchen. Er det derimod de allergivenlige handsker, der tiltrækker, er de elastiske varianter lavet af nitril et sikkert valg, da disse ikke er produceret i af naturgummi. Derved slipper du for at skulle i kontakt med de mange restkemikalier, der måtte være fra produktionen af nitilhandskerne.

Så før du vælger handsker, er det en god idé at finde ud af, hvilket behov, der skal dækkes. Når dette er gjort, er du godt stillet. Og husk – engangshandsker kan bruges i alle situationer, hvad end det er juleanden, der skal tilberedes eller bruseren, der skal skures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *