Opgrader dit rum med Wire Lounge Chair

Driver du et hotel, en restaurant eller en vingård med vinsmagninger, og har du lyst til at optimere dine rum med de rette designmøbler, der har et elegant, men råt og klassisk look, så skal du investere i de smukke Wire Lounge Chair fra Overgaard og Dyrman. Læs mere om de populære stole her.

Innovativt design

The Wire Lounge Chair er en del af The Wire Collection fra Overgaard og Dyrman. Wire Lounge Chair blev født ud fra en leg med idéen om at kombinere sadelmageri med metalarbejde. De to forskellige materialer, stål og læder, organisk og uorganisk skaber et helt fantastisk sammenspil, som fremstår som en iøjnefaldende og eklatant møbel, der vil pryde de fleste hoteller, restauranter og moderne hjem.

Fokus på mere end design

Godt design skal ikke kun se pænt ud. Derfor er der i den grad også fokus på ergonomien, hvilket du kan mærke, når du sætter dig i en eminent Wire Lounge Chair. Overgaard og Dyrman gør brug af en speciel 3D teknologi, hvori de kan designe stolen før selve skabelsesprocessen og vurderer, hvorvidt dette er en stol, man kan sidde i længe uden kvaler. Et møbel fra Overgaard og Dyrman er altså ikke kun et utroligt flot designmøbel, men også et behageligt møbel, hvilket kun tilføjer til dens tidløshed.

Dansk design, når det er bedst

Overgaard og Dyrman er to venner, der har startet deres møbeldesignfirma på værdier såsom nysgerrighed, sans for detaljer og styrke. Dansk design er kendt for dets enkle, men kraftfulde udtryk og dette er bestemt også tilfældet med Overgaard og Dyrman. Tag et kig på deres udvalg af elegante og rå designmøbler allerede i dag.