Med en hygiejnestation sikrer du god håndhygiejne hver dag

Offentlige institutioner, erhverv og private har på det seneste fået øget fokus på god hygiejne. Det er vigtigt at alle vasker hænder eller spritter af ofte, så vi ikke spreder farlige sygdomme til hinanden. En af de bedste måder, dette kan sikres, er at sætte en hygiejnestation op på steder, hvor mange færdes.

Hygiejnestationer eller håndvaskstationer er relativt simple konstruktioner. Egentlig er det bare en håndvask, med rindende vand og sæbe. Selvom det er en simpel konstruktion, er det et af vores vigtigste våben i bekæmpelsen af smitte.

Stationerne findes i mange udformninger. Du kan få dem i mobile versioner, som er hurtige at sætte op, flytte, pakke væk og slutte til vand – hvad enten det er faste vandledninger eller tanke med vand. På den måde kan de sættes op steder, hvor der ikke er mulighed for at slutte dem til et fast vandnetværk.

Du kan også få faste stationer, som kan monteres permanent og dermed sikre gode hygiejneforhold i mange år fremover. Hvilken type, du vælger, afhænger meget af situationen og behovene – men begge typer er en god investering i en mere hygiejnisk fremtid.

Mobile eller faste hygiejnestationer til private og offentlige institutioner

Det er ikke kun skoler, børnehaver og gymnasier, der repræsenterer steder med stor risiko for smitte. Også mange arbejdspladser er hjem for stor trafik og mange forskellige mennesker. Her kan det være en fordel at opsætte hygiejnestationer rundt omkring, ikke blot i forbindelse med toiletfaciliteter, men også ved kantiner og fællesområder.

Bare det at have en hygiejnestation til rådighed vil få de fleste til at vaske hænder oftere. Ligesom supermarkeder sørger for at have sprit til rådighed hele tiden, så deres gæster kan færdes sikkert, er det vigtigt at sikre gode muligheder for at vaske hænder på en arbejdsplads.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *