0

Mangler I engrosartikler eller nyt værktøj?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Så hop ind på Engrospriser.dk, her kan I nemlig finde alt fra værktøj og gadeskilte til generatorer og engangskrus. De har et særdeles omfattende udvalg, og derfor har de sorteret deres produkter under 5 kategorier, så det er nemmere for jer at navigere i:

  • Engangsartikler: Her finder I et stort udvalg af forskellige engrosartikler, og uanset om I skal bruge større eller mindre mængder, så giver priserne mening. De er nemlig afstemt efter mængde, I bestiller. Derudover finder du også kolli- og flerkollitilbud på mange af varerne.
  • Vejskilte / afspærring: Her finder I alverdens skilte, samt hjælp til at vælge den rette løsning til eksempelvis et gadenavnsskilt og en passende stander dertil. Skiltene er selvfølgelige alle godkendte og til godt priser, I kan altså her nemt finde den rette skilteløsning for jer.
  • Honda: Her finder I driftssikre og kvalitetsgeneratorer og vandpumper. Hos engrospriser har de kendskab til udlejningsbranchen, derfor ved de også hvor vigtigt, det er at der altid er en importør klar med reservedele til hurtig levering.
  • Værktøj: Et stort udvalg af alskens værktøj, I finder alt fra El- og håndværktøj til stilladser og rengøringsartikler. Så I kan helt sikkert finde det, du mangler, i værktøjskassen eller –skuret her.
  • Fritid & have: Her finder I også et stort udvalg, blandt andet i motions-, fiske- og haveudstyr samt ting til leg i haven og camping.

Skarpe priser og venlig service:

De er hos engrospriser.dk altid opsatte på, at I skal have en god kundeoplevelse hos dem, derfor kan I også altid ringe inde og få gode råd og vejledning. Desuden har de indført prismatch, så hvis I finder en varer billigere hos en anden leverandør, ja så regner de en ekstra gang på deres pris – det er god service! Gå på opdagelse i det store udvalg online.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *