Kom i mål med en personlig træner i Silkeborg

Ønsker du at komme i gang med genoptræning? Har du brug for ekstra motivation og kyndig hjælp til at skabe den endelige livsstilsændring? Ønsker du at træne op til et bestemt event eller bare at blive stærkere og sundere? Hos Raundahl Performance i Silkeborg kan du få personlig træning, som hjælper dig til at opnå dine fitness-mål.

Manden bag firmaet

Lars er manden bag Raundahl Performance. Hos Lars er du bestemt i kyndige hænder. Han har nemlig mere end 20 års erfaring med behandling og træning indenfor sportsverdenen. Derudover er han uddannet fysioterapeut og idrætsfysiolog, samt har masser af erfaring med vejledning indenfor diætisme. Derfor kan du lige meget om du søger hjælp til genoptræning, livsstilsændring eller generel træning får professionel og kyndig hjælp fra din personlige træner Lars i Silkeborg.

Træning er et samarbejde

Når du booker et forløb med Raundahl Performance, får du en personlig træner, som sætter dig i centrum. Dine ønsker og behov er det primære for Raundahl Performance. Men træningen er også et samarbejde. Det betyder, at du skal møde målrettet og motiveret op. Selvfølgelig hjælper din personlige træner med motivation og gejst, men det er vigtigt, du også selv har energi og lyst til at opnå dine mål. På den måde opnår du den største succes.

Hør mere

Hør mere om dine muligheder allerede i dag og kontakt Raundahl Performance. Du er velkommen til at få en uforpligtende snak med os om dine muligheder for træning. Med et forløb hos Raundahl er du sikret, at du får en personlig træner i Silkeborg, som går ind i dit forløb med krop og sjæl, så du kommer i mål med dine fitness-ønsker.