Køb dit specialværktøj hos Specialbutikken

I Silkeborg finder du Specialbutikken. Specialbutikken er Silkeborgs bedste forhandler indenfor værktøj. Står du derfor og søger specialværktøj, landbrugsudstyr gasudstyr eller måske endda slidstærkt og funktionelt arbejdstøj, så kan du finde det alt sammen her hos os.

Værktøj til ethvert niveau

Hos Specialbutikken finder du et bredt udvalg af værktøj i den bedste kvalitet til knaldstærke priser, som alle kan være med på. Uanset om du er en gør-det-selv person, som gerne svinger hammer og skruemaskine derhjemme med nye projekter, eller om du er professionel håndværker og har dit eget firma, så kan du hos Specialbutikken finde lige præcis det værktøj, som passer til de projekter, som du skal til at springe ud i.

Få inspiration

Kom ned i Specialbutikken i Silkeborg og få inspiration til hvad der skal på din ønskeliste eller i din indkøbskurv. Det kan ofte være nyttigt at få syn for sagen, når det kommer til værktøj. Et værktøj er noget, du skal have i hænderne mange gange og derfor er det vigtigt at mærke efter, om det ligger ergonomisk korrekt i dine hænder. Søger du arbejdstøj kan du komme ned og prøve det hos os, så du er sikker på at få den helt rigtige størrelse med hjem. Bliv inspireret allerede i dag i vores 1300 m2 store værktøjsbutik.

Gode råd og vejledning

Når du kommer ned i butikken eller hvis du kontakter os over telefon eller mail, vil du opleve at snakke med et kyndigt og professionelt personale, som ved hvad de taler om. Hos Specialbutikken går vi højt op i at give dig de bedste råd og den bedste vejledning, så du trygt kan kaste dig ud i dit næste projekt med rolige hænder.