Kniber det med hukommelsen i virksomheden?

Nogle datatunge virksomheder har brug for meget lagerplads på deres server. Det kan for eksempel være grafiske virksomheder hvor billeder og video optager meget plads.

Det er ikke sikkert at du tænkte over det da du valgte server. Din virksomhed har bare udviklet sig. Nu er der konstant problemer med lagring. Du har brug for mere storage til din virksomhed.

En fleksibel løsning

Lenovo ThinkSystem Storage er en fleksibel løsning du kan købe hos Server Storage. Det er et system der både øger sikkerhed og ydeevne i dit datacenter.

Når din server løber tør for hukommelse så er der to ting du kan gøre. Serveren går ikke ned, men den stopper med lagring og det kan sænke ydeevnen væsentligt.

Frigør plads på serveren

For at få mere plads kan du gå i gang med at slette unødvendige data. Ofte kan du finde værktøjer der kan identificere data du kan slette. Men hvis du ikke helt ved hvordan eller hvad du kan gøre, så er det en god idé at få hjælp udefra.

Den anden løsning er at tilføje mere plads. Det vil sige at du sætter en større harddisk til serveren så der bliver mere plads. En kombination af begge løsninger vil nok være det bedste.

Opgrader dit datacenter

Overvej om det er på tide at få opgraderet dit datacenter. Få en professionel til at se på din server for at finde ud af om den måske skal skiftes ud med et mere tidssvarende system.

Hardware kan være forældet og muligvis ligger der data der sløver serveren. Hvis kapaciteten ikke er tilstrækkelig vil medarbejdernes brug belaste serveren for meget.

Der kan være meget at vinde på at udskifte eller opgradere virksomhedens server. Både økonomisk og i driftsikkerhed. Det kan være dyrt med en server der går ned.