Gør et kup i udsalg af Lollys Laundry hos Pistache

Hos Pistache.dk kan du finde et vidunderligt udvalg af det kvalitetsrige tøj fra Lollys Laundry på udsalg. Lige i øjeblikket har vi som sagt et kæmpe udsalg, og du kan med garanti finde en ny kjole, nye skjorter eller et par lækre bukser til din garderobe i vores udsalg. Gå på opdagelse allerede i dag og optimer din garderobe med tøj fra Lollys Laundry.

Et brand med en mission

Lollys Laundry er et tøjmærke, som har en klar mission om at nutidens mest trendy tendenser skal genfortolkes i unikke stile. Tøjet de producerer af lavet af de lækreste materialer, som holder i lang tid og til mange vaske. Du finder Lollys Laundry på udsalg til ganske dejlige priser på Pistache.dk. Lollys Laundry holder sig virkelig opdateret med tendenser, der trender lige nu og passer derfor til den modebevidste kvinde, som elsker at opdatere sin garderobe hver sæson med nye fede items. Lollys Laundry er kendt for at skabe feminint tøj, som har et causal look for eksempel med deres løstsiddende pants eller luftige skjorter i flotte mønstre.

Fordele ved at handle hos os

Når du handler hos Pistache.dk kan du blive medlem og få 5% rabat på dit køb. Vi kører også ofte med gode tilbud fra dag til dag med rabatter på 10% og 20%. Du får naturligvis gratis fragt på køb på over 399,-, og du får leveret dine varer på blot 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i det tøj, som du går og drømmer om. Har du spørgsmål til vores services eller produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Indtil da kan du gå på jagt efter den perfekte Lolly Laundry kjole, nederdel eller bluse til lige netop dig.