Gode gaver til drengerøven

De fleste af os kender en drengerøv, der elsker at spille fodbold og kan drikke litervis af Redbull uden at mærke noget. Nogle mennesker er bare svære at købe gaver til; og drengerøven er en af dem. Derfor har vi samlet en liste over gaver, du kan give ham, som med garanti vil falde i god jord.

En PlayStation

Vi starter med den ultimative gave til drengerøven. En PlayStation. Og her snakker vi selvfølgelig ikke den gamle model. Nej, vi taler om de gange, hvor der udkommer en ny. Hvis du vil være dagens mand eller kvinde i skysovs, så lægger du dig i kø udenfor Elgiganten, næste gang der udkommer en ny model.

Det nye Fifa

Fifa-spillet udkommer en gang om året, og på samme måde som PlayStationen, er det et must at have den nyeste udgave. Drengerøve går formentlig højt op i Fifa, og derfor er den nye udgave en oplagt gave. Hvis det ikke passer med fødselsdagen, så kan du eventuelt give det som en tidlig gave.

Tøj

Fedt tøj er altid en vinder. Et godt bud er et par bløde og fleksible joggingbukser til alle de timer foran PlayStationen. Men det kan også være mere moderigtigt tøj, f.eks. en militær t-shirt eller et par lækre jeans. Hvis du er i tvivl om model og mærker, så er et gavekort oplagt.

Et par bluetooth-hørebøffer

Ingen går galt i byen med lidt lækker elektronik. Og god lyd har aldrig skadet nogen. Derfor kan du gå på udkig efter et par gode hørebøffer med bluetooth, næste gang drengerøven skal have en gave. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, så du kan med fordel forhøre dig hos forhandleren eller finde produktanmeldelser på nettet, så du vælger det helt rigtige par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *