0

Finsprit for den kvalitetsbevidste hjemmebrygger

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man laver brændevin eller likør, er det vigtigt med en finsprit af en god kvalitet, så man har en ordentlig base. Wratislava er en finsprit af højeste kvalitet. Den har en alkoholprocent på 96% og en blid og nærmest neutral duft og smag. Man kan godt drikke denne finsprit rent, men fordi alkoholprocenten er så høj er det klart anbefalelsesværdigt at fortynde den. Denne type finsprit er perfekt at bruge, når man laver sin egen brændevin på et udtræk af eksempelvis bær eller urter. Derudover er den særligt velegnet til brug, når man laver likører, det er eksempelvis meget udbredt at bruge den til den italienske citronlikør limoncello.

Finsprit kan bruges til meget andet end alkohol

Man kan dog også bruge denne finsprit til andet til end at lave alkoholiske drikke. Grundet dens højes alkoholprocent er den nemlig også særdeles velegnet til brug i forbindelse med medicinske formål og kan også med fordel anvendes mod allergi. Du kan købe denne finsprit hos Bagsværd Vinhandel i 50 CL online eller i den fysiske butik, hvor det også er muligt at afholde smagninger af deres mange produkter. Du kan altid kigge forbi butikken eller ringen ind med spørgsmål eller blot tage et kig på de mange produkter i sortimentet online.

En kvalitetsbevidst vinhandel

Bagsværd Vinhandel har været i gang i branchen siden 1972 og er siden 2007 blevet styret af Steve Studgaard. Det er også den dag i dag en selvstændig butik, hvilket betyder, at de kun køber produkter, hvor de kan stå inde for pris og kvalitet. Det betyder også, at du altid kan være sikker på, at de produkter, du får herfra, er prøvesmagt og kvalitetsgodkendt. De går meget op i service og ved, hvor vigtigt det er, at vinen til festen er helt rigtig og at leveringen foregår til tiden.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *