Find låsecylindre af top kvalitet online

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Udskiftning af låse bør foretages, når patentet er udløbet på dine gamle låse, efter indbrud, eller når du flytter ind i en ny bolig. Jo nyere låsene i din bolig er, des sikrere er dine indgangspartier (hoveddør, bryggersdør, terrasse- eller altan dør samt vinduer) imod indbrud. Hvis du overvejer at få skiftet samtlige låse i dit hus ud med nyere modeller, kan det godt betale sig at tage et kig på de eksisterende låse. Er disse af nyere dato, kan det nemlig sagtens være, at du kan nøjes med at skifte selve låsecylinderen.

Hvad er en låsecylinder?

En låse enhed består af flere dele: Låsekassen, slutblikket, fallen, og låsecylinderen. Låsecylinderen er den del af låse enheden, hvor nøglen stikkes ind og drejes rundt. En låsecylinder kan godt skiftes ud uden at man behøver at skifte resten af låsen, såfremt denne er kompatibel med den nye låsecylinder. Låsecylinderen indeholder den kode, som får den til at passe til nøglen. Denne kode består af en række stifter, som sidder på en bestemt måde, så de passer til nøglens skæring. Jo flere stifter og koder, et låse system indeholder, des mere sikkert er det.

Moderne låsecylindre indeholder op til 12 koder, og er særdeles svære at dirke eller bore op. Et eksempel er Rukos D12 serie 1200, som er både dirke og bore sikker. Hvis du vælger at få udskiftet samtlige låsecylindre i din bolig, kan du vælge at få dem kodet, således at de alle kan åbnes med den samme nøgle. På den måde slipper du for at skulle rende rundt med et stort nøglebundt med nøgler til samtlige døre.

Find billig låsecylinder online hos Total Låse & Sikring

Du kan finde et stort og varieret udvalg af låsecylindre til lave priser – samt bestille låsesmed til montering af din nye låsecylinder – i den online shop på totallaase.dk.

Astrid Pedersen